Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Castricum

Heeft u een verstopping? Of heeft u last van een ander afvoer- of rioolprobleem? Dat is vervelend. Ontstoppingsdienst Castricum staat voor u klaar en helpt u graag.

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Castricum heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak. Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Het werkgebied van Ontstoppingsdienst Castricum is geheel Castricum en de nabije omgeving. Verder maakt het onze vakmannen niet uit waar u precies woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Castricum garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. Als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Daarnaast is onze werkwijze transparant. Zo ontvangt u van ons altijd een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en bijkomende kosten vermeld staan. Denk hierbij aan kosten van materiaal of machines. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0251 301 950 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Castricum.

Riool Ontstoppingsdienst Castricum
Ontstoppingsbedrijf Castricum

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Castricum
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Castricum rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0251 301 950

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Castricum

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Castricum

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Castricum!

Afvoer Ontstoppen Castricum

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Castricum

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Castricum

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Castricum

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Castricum

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Castricum heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Castricum garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0251 301 950 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Castricum.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Castricum te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsdienst Castricum. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 038 202 36 07.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 038 202 36 07.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 038 202 36 07 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Castricum uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Castricum heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Castricum en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!