Afvoer Ontstoppen
Castricum

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Castricum

Afvoer Ontstoppen Castricum? Heb je een verstopte afvoer? Dat is vervelend! De afvoer ontstoppen kan een lastige klus zijn. Dit is niet altijd even snel opgelost. 

Een afvoerverstopping kan ook behoorlijk vervelend zijn als u hierdoor geen gebruik kunt maken van de afvoer of een elektrisch apparaat (bijvoorbeeld de wasmachine of de vaatwasser).

U wilt vast dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Op zo’n moment kunt u op de hulp rekenen van Ontstoppingsdienst Castricum. Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis en ontstoppingsmachines om uw verstopte afvoer te verhelpen.

Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, Ontstoppingsbedrijf Castricum staat voor u klaar! Neem gerust contact op voor een afspraak via 0251 301 950. Afvoer Ontstoppen Castricum helpt u graag!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Castricum Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsdienst Castricum

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0251 301 950

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Castricum. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Castricum.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsdienst Castricum

Zit uw afvoer verstopt? Ontstoppingsdienst Castricum kan u helpen met elke verstopping. Het maakt niet uit hoe ernstig de blokkade is, wij kunnen het voor u oplossen.
Daarnaast kunnen wij uw riool ook reinigen zodat de afvoer en riolering weer mooi schoon is. De afvoerbuizen gaan hierdoor langer mee en ook is de kans op een nieuwe verstopping dan erg klein.

Ontstoppingsdienst Castricum helpt u ook graag met een rioolinspectie om de staat van de riolering te beoordelen of een leidingbreuk op te sporen. Wij hebben veel ervaring met het vervangen of aanleggen van riolering.

Wilt u een afspraak maken met Ontstoppingsbedrijf Castricum om een verstopping te verhelpen? Of wilt u uw riolering laten inspecteren, repareren of vervangen? Maak dan een afspraak via 038 202 36 07.

Ontstoppingsdienst Castricum
Gootsteen Verstopt Castricum

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Castricum
Castricum Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Afvoerverstoppingen ontstaan meestal na verloop van tijd. Het begint dan met een kleine ophoping van bijvoorbeeld vet, etensresten, haren, zeepresten, etc. Deze ophoping wordt hard als de afvoer even niet meer gebruikt wordt.

Achter de harde ophoping kan nog meer vuil blijven haken waardoor de ophoping steeds langer en groter wordt. De ophoping blijft groeien totdat het water er helemaal niet meer doorheen kan stromen. Dan zit de afvoer helemaal verstopt.

Dit proces kan soms wel maanden duren. Soms gaat het zo langzaam dat u in het begin niet merkt dat de afvoer minder goed functioneert. Pas later wanneer de blokkade echt groter wordt merkt u pas dat het water niet helemaal meer goed wegstroomt.

Vaak is het dan al te laat om de verstopping zelf te verhelpen. De blokkade is dan zo hard, en zit al zo lang vastgeplakt aan de binnenwanden van de afvoer, dat het verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen die de blokkade volledig kan verwijderen.

Wilt u een verstopping laten ontstoppen? Of wilt u uw afvoeren en riolering laten doorspuiten met een rioolreiniging om een verstopping te voorkomen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Castricum op 0251 301 950. Wij helpen u graag!

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Wij begrijpen het als mensen het eerst zelf willen proberen. Soms is het ook mogelijk om zelf de afvoer te ontstoppen. Daarom leggen wij hieronder uit wat u kunt doen om de verstopping te verhelpen.
De beschreven methodes bieden geen garantie op succes maar hopelijk lukt het u om de blokkade te vinden en te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Castricum weet als geen ander hoe vervelend verstoppingen kunnen zijn.

Wordt u liever geholpen door een ervaren ontstopper? Begrijpelijk, dan weet u zeker dat het vakkundig en snel opgelost wordt. Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Castricum via 038 202 36 07.

Ontstoppen Afvoer Castricum
Verstopping Afvoer Castricum
Afvoer Ontstopping Castricum
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Castricum

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Afvoeren hebben vaak een sifon die als stankafsluiter dient. Bij gootstenen en wastafels is dit onderdeel wat makkelijker te zien dan bij een wc of een hemelwaterafvoer. Door de zwanenhals-vorm gebeurt het regelmatig dat de verstopping in de sifon zit.
Een sifon van de gootsteen of wasbak is eenvoudig los te draaien. Dit kunt u vervolgens schoonmaken door al het vuil eruit te halen en vervolgens schoon te weken in een emmer met soda.

De sifon van de wc is wat lastiger om te ontstoppen. Om de blokkade uit de zwanenhals te krijgen kunt u gebruik maken van een plopper. Over deze methode wordt hieronder meer verteld.

De sifon van de hemelwaterafvoer kunt u meestal niet zelf ontstoppen. Als u denkt dat de verstopping zich hierin bevindt kunt u het best contact opnemen met een professioneel ontstoppingsbedrijf. Ontstoppingsbedrijf Castricum helpt u graag!

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? Dan kunt u deze wellicht ontstoppen met behulp van een ontstoppingsveer. Deze methode is bij uitstek geschikt voor hard geworden blokkades die afgebroken moeten worden met een stalen veer.
Ontstoppingsbedrijf Castricum raadt u aan om erg voorzichtig te werk te gaan, vooral als u nog nooit een ontstoppingsveer heeft gebruikt. De stalen veer kan eenvoudig heel veel schade aanrichten aan de afvoer.

Wij worden wel eens gebeld door mensen die vastzitten met de veer in de afvoer. Het is dan niet verstandig om de veer lomp los te trekken. Zo kunt u een lekkage veroorzaken of ervoor zorgen dat een deel van de afvoer vervangen moeten worden.

Wilt u het toch proberen met een ontstoppingsveer? Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven hoe u de veer kunt gebruiken:

Stap 1: Duw het uiteinde, de kop van de veer, in de afvoer

Stap 2: Manoeuvreer langs bochten door op gevoel te draaien en te spelen met de veer.

Stap 3: Maak de blokkade los door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Controleer of het water weer goed doorloopt door een emmer met water en soda door de afvoer te spoelen. Zo kunt u ook eventuele resten van de blokkade wegspoelen.

Castricum Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Castricum Veermachine
Wc Verstopping Castricum
Ontstoppingsbedrijf Castricum

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Een plopper is ideaal voor kleine verstoppingen die dicht bij de afvoer zitten. Door met de plopper zuigkracht te creëren kunt u de blokkade terughalen. Helaas werkt deze methode niet altijd voor hardnekkige verstoppingen.
Hieronder hebben wij een stappenplan beschreven die u kunt volgen om de afvoer te ontstoppen met een plopper:

Stap 1: Zorg ervoor dat het rubber van de plopper flexibel wordt. Dit kunt u eenvoudig doen door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. De plopper sluit hierdoor beter aan op de afvoer.

Stap 2: Zet de plopper op de afvoer. De afvoer moet volledig omsloten zijn door de rubberen zuignap, anders werkt het niet.

Stap 3: Duw de steel zachtjes naar beneden. Te veel kracht zetten kan ervoor zorgen dat de verstopping vaster geduwd wordt in de afvoer van de gootsteen.

Stap 4: Trek de ontstopper vervolgens snel naar uzelf toe, hierdoor ontstaat zuigkracht.

Stap 5: Herhaal stap 3 en 4 meerdere malen om de verstopping naar boven te halen.

Hopelijk lukt het om de verstopping los te maken met de zuigkracht van de plopper. U kunt dit zien aan deeltjes van de verstopping die naar boven komen.

Gelukt? Dan raden wij u altijd aan om de afvoer nog even goed door te spoelen met een emmer warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste vuil en vet loskomt.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Soda en zijn twee middelen die een reinigende en ontvettende werking hebben. Daarom zijn deze middelen zeer geschikt voor verstoppingen die ontstaat zijn door vet, olie, etensresten, haren, zeepresten, etc.

Een ander voordeel van deze relatief goedkope middelen is dat het verder geen schade aan kan richten aan de afvoer of het milieu. Dit in tegenstelling tot de chemische ontstoppers. Daar zitten veelal chemicaliën in die een bijtende werking hebben.

Het is daarom veel beter om de afvoer proberen te ontstoppen met soda en zijn. U vraagt zich wellicht af hoe u dit moet doen. Daarom hebben wij hieronder een stappenplan beschreven die u kunt volgen:

  • Stap 1: Vul een emmer met warm water
  • Stap 2: Doe een kopje zuiveringszout en een kopje azijn in de emmer.
  • Stap 3: Meng alles goed door elkaar heen
  • Stap 4: Doe een kopje zuiveringszout en een kopje azijn in de afvoer
  • Stap 5: Giet de emmer met soda en azijn vanaf zo hoog mogelijk leeg in de gootsteen. De hoogte zorgt voor meer druk op de verstopping.
  • Stap 6: Laat de soda en azijn nu een tijd inwerken. Ontstoppingsbedrijf Castricum adviseert om na een nacht of ongeveer 8 uur een keer te proberen of de afvoer weer goed functioneert.
  • Stap 7: Controleer of de afvoer goed functioneert door een emmer met warm water (en eventueel weer een kopje soda en azijn) in de afvoer te gieten.

Gelukt? Fijn dat het opgelost is! Niet gelukt? Dan kunt u stap 1 t/m 7 nog eens herhalen. Anders is het wellicht verstandig om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Ontstoppingsdienst Castricum helpt u graag!

Ontstoppen Gootsteen Castricum
Gootsteen Verstopping Castricum
Afvoer Ontstoppingsdienst Castricum
Loodgieter Castricum

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u verstopping of heeft u last van een ander rioolprobleem? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Castricum helpen u graag.
Onze vakmannen hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee elke verstopping opgespoord en opgelost kan worden.

Onze service staat centraal. Ontstoppingsdienst Castricum is vierentwintig uur per dag bereikbaar voor spoedklussen.

Heeft u de hulp nodig van een professioneel ontstoppingsbedrijf? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsdienst Castricum via 038 202 36 07.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Castricum
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Castricum rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0251 301 950

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Castricum

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Castricum

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Castricum!

Afvoer Ontstoppen Castricum

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Castricum

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Castricum

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Castricum

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Castricum

Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en kunnen u ook helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Castricum heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Als sinds 1992 houden wij ons bezig met dit prachtige vak.

Onze vakmannen weten, door ons werk als ontstoppingsbedrijf, ook precies hoe de riolering aangelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staat Ontstoppingsdienst Castricum garant voor. Zo ben u bij ons verzekerd van een goede ontstopping. En als de verstopping binnen enkele maanden terugkeert, dan heeft u in de meeste gevallen garantie op de ontstopping.

Heeft u een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Wij komen u graag helpen! Neem gerust contact op via 0251 301 950 voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Castricum.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Castricum te werk?
U kunt telefonisch een afspraak inplannen bij Ontstoppingsdienst Castricum. Eén van onze vakmannen komt dan langs binnen het afgesproken tijdsblok.

Op locatie wordt het probleem eerst onderzocht. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave waarin de benodigde arbeidstijd en kosten van materiaal en/of machines vermeld staan. Zodra u akkoord bent, starten wij de werkzaamheden.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op via 038 202 36 07.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is mogelijk. Wij verzoeken u wel zo snel mogelijk te bellen naar 038 202 36 07.

Wij adviseren u om uw situatie te bespreken met één van onze collega’s wanneer de verstopping plots opgelost is. Vaak is het dan zo dat de verstopping tijdelijk weg is en later weer voor problemen zorgt.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
Tijdens het telefonisch inplannen van de afspraak wordt er met u een tijdblok afgesproken. U kunt verwachten dat de monteur binnen dit tijdsblok bij u aankomt.

U wordt geïnformeerd wanneer de monteur iets later is doordat een vorige afspraak uitloopt.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt hangt af van de ernst van de verstopping. Meestal lukt het onze ontstoppers om de blokkade binnen 30 minuten te verwijderen.

Om u hier meer duidelijkheid over te geven maakt de onze ontstopper van te voren een prijsopgave met een inschatting van de benodigde arbeidstijd. We starten pas met de werkzaamheden nadat u akkoord bent gegaan met de opgestelde prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, en eventuele materiaal- en machinekosten.

Daarom doet onze ontstoppers op locatie eerst onderzoek naar het probleem en wordt bepaald hoe het probleem het best opgelost kan worden. Vervolgens wordt er een vrijblijvende prijsopgave gemaakt.

Onze ontstopper gaat pas aan de slag met de werkzaamheden zodra u gezegd hebt dat u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen achteraf te voorkomen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
U ontvangt, na het bezoek van onze monteur, een mail met de factuur.

Bij vragen over uw factuur kunt u contact opnemen via 038 202 36 07.

Zit er garantie op de ontstopping?
Soms komt een verstopping binnen enkele maanden terug. Neem dan gerust contact met ons op. Als er geen bijzondere omstandigheden zijn, heeft u garantie op de ontstopping. De monteur geeft dit aan na de ontstopping of dit voor u van toepassing is.

U kunt via 038 202 36 07 contact opnemen als u last heeft van een verstopping die binnen enkele maanden terug is gekeerd.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Castricum uit?
Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Daarnaast kunnen wij u helpen met andere rioolproblemen zoals stankoverlast, een leidingbreuk, of verzakking in het riool.

Ontstoppingsdienst Castricum heeft veel ervaring met het repareren of aanleggen van riolering. Wij voeren dit prachtige vak al sinds 1992 met plezier uit.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Castricum en omliggende plaatsen is ons werkgebied. Waar u precies woont maakt verder niet uit, wij hanteren geen voorrijkosten!